Canon PIXMA PRO-100

Utskriftskvaliteten er profesjonell med levende farger, nydelige hudtoner, rene gråtoner, fremragende detaljgjengivelse og fin nyansering.

#Fotoskrivere #Canon
8.9

PIXMA PRO-100 veier såvidt 20 kilo, og bredden er 68,9 cm. Det er med andre ord en ganske stor skriver, og det ville være feil å påstå at den er diskret når den står på skrivebordet.
Til gjengjeld er den robust, noe som også gjelder de to papirskuffene samt alle lokkene og holdere til papiret. En merker fort at PRO-100 er en skriver som tåler å bli brukt daglig på profesjonell basis. I forhold til de to dyrere Canon-modellene i PRO-serien bruker PRO-100 åtte separate blekkpatroner utelukkende med fargestoffbasert blekk. Tre av patronene er henholdsvis svart, grå og lysegrå, og forklaringen på dette spesielle valget får du i samme øye-blikket du skriver ut et bilde i svart-hvitt. Her er bildekvaliteten nemlig flott, med ekstremt mange gråtoner og en suveren kontrast, og samtidig er de svart-hvite bildene helt uten fargestikk. Fargebilder blir flotte med en naturlig varme og glød samt en god skarphet og detaljgjengivelse. Med PRO-100 kan du velge mellom en rekke fargeprofiler, noe som gjør det lett å optimere utskriftene sine, alt etter hvilken type papir du har lagt i skriveren. Prisen er så absolutt rettferdig, og det eneste lille minuset er arbeidstiden, som ikke slår konkurrenten Epson R2000, når det skrives ut i A3+.

Konklusjon

PRO-100 er robust fra innerst til ytterst, og bildekvaliteten er flott med naturlige farger, en god kontrast og skarphet samt suverene svart-hvite bilder. Epson R2000 er raskere.

Spesifikasjoner

Merke
Canon