Epson expression Premium XP-850

XP-850 er en komplett skriver med skannerfunksjon, kopi og faks hvis man har en god gammeldags telefonkontakt, og det er arkmater på skanneren og kopidelen. Man kan heve lokket og kopiere fra f.eks. en bok, men den kan maks være en enkelt cm tykk. Det er to papirmagasiner, så man kan legge papir i både f.eks. A4 og mindre fotoformat.

#Fotoskrivere #Epson
8.4

Modellen fra Epson er testens dyreste multi-skriver, noe som på forhånd gir oss store forventninger til utskriftsnivået.
Bildekvaliteten er virkelig god med en fin detaljgrad og gode skyggedetaljer. Generelt er det en høy grad av fargemetning. Problemet er imidlertid at fargemetningen visse steder er så høy at det går ut over hudtonene, som i noen tilfeller bikker over og blir nærmest oransje, og samtidig har XP-850 den samme tendensen til svake magenta fargestikk som det var hos den litt billigere Epson XP-810.
Brukervennligheten er generelt høy når man skriver ut bilder på XP-850. Vi må imidlertid konstatere at det koster et par desimaler i karakteren at det aldri lyktes oss å skanne bilder direkte til datamaskinen. Det endte med at vi ga opp og skannet heller til et minnekort i maskinens kortleser eller usb-inngang i stedet og
kopierte tekst og bilder inn på pc-en derfra.

Konklusjon

Epson stilte med tes-tens dyreste multiskriver, som ender på en flott andreplass. Den er et fornuftig kjøp med gjennomtenkt design, mange funksjoner og god bildekvalitet.

Spesifikasjoner

Merke
Epson