Triggertrap Mobile

Med Triggertrap slipper du ekstrautstyr i vesken da du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet som trådutløser.

#Fototilbehør #Triggertrap
8.8

Hvis du ikke vil bruke penger på en dyr trådutløser til kameraet ditt, er det verdt å se nærmere på Triggertrap Mobile. Her kan du nemlig bruke smarttelefonen eller nettbrettet ditt til å kontrollere kameraet. Triggertrap består av et par ledninger, en liten dongle og en app til Android og iOS, som du kan hente gratis. Du kan ikke se skjermbildet med denne løsningen, men utføre alle de funksjonene du kjenner fra avanserte fjernutløsere. Og det er ikke så lite. Med den gratis appen kan man f.eks. bruke kameraets Bulb-innstilling til fotografering med veldig lang lukkertid.

Det er en HDR-funksjon hvor du får kameraet til å ta en rekke bilder med forskjellig eksponering. Det er også mulig å utløse kameraet via lyd eller bevegelse. Det kan f.eks. være smart dersom du vil fotografere dyr på avstand. Skal en aktivere kameraet trådløst krever det en telefon eller et nettbrett som en stiller inn som master og lar den andre være tjener. På den måten kan du aktivere kameraet på lang avstand. Dette er en veldig smart løsning.

Konklusjon

Triggertrap Mobile er en god løsning som byr på mange fine funksjoner når kameraet skal fjernstyres. Det er f.eks. genialt at kameraet kan utløses via lyd. Den gratis appen er enkel å bruke, og enheten tar liten plass i vesken. I tillegg er prisen veldig rimelig.

Spesifikasjoner

Merke
Triggertrap