Kani CV-050 M

Smart og moderne skulderveske til en veldig god pris inviterer TIL å bli med PÅ FOTOTUR. Utseendet er også diskret, men borrelåsen er ikke det samme.

#Fotovesker #Kani
7.9

Kinesiske Kani står bak en ny skulderveske som er laget i kanvas. Vesken rommer et speilrefleks- eller et systemkamera samt to mindre objektiver, så den egner seg til en kortere fototur. Da den samtidig har et diskret utseende, og ligner en smart og moderne veske, er den velegnet til en tur i storbyen. Det er ikke plass til en montert teleoptikk, og da vesken lukkes med en borrelås som bråker en del, er vesken uegnet til f.eks. en fuglefototur, selv om den er i en grønn kamuflasjefarge. Den er nok heller ikke spesielt velegnet om du ønsker å fotografere diskret.

Utover det er ikke materialet vanntett, noe som gjør den uegnet å bruke i regnvær, og setter du den på en våt skogbunn kan den suge til seg vann. Vesken har flere små lommer, men ingen av dem har glidelås, noe som gjør at det kan være vanskelig å holde styr på minnekort.
Det er to flyttbare holdere, som kan tas ut. Både vesken og holderne har et tynt for, så utstyret kunne vært bedre beskyttet. Skulderreimen har litt foring der den hviler på skulderen, men det skal ikke mye vekt på før den blir irriterende. Vi savner også litt ekstra foring her.

Konklusjon

Smart og moderne skulderveske som egner seg perfekt til en fototur i storbyen med det lille utstyret. Vi savner likevel muligheten for å være diskret da borrelåsen bråker for mye. Lommene mangler også glidelåser, men prisen er til gjengjeld veldig fin.

Spesifikasjoner

Merke
Kani