Lowepro Pro Roller x100 AW

Her får du en stor trillekoffert med plass til fotoutstyret når du er på farten.Spørsmålet er om den tåler tøff behandling på flyplassen og en regnskur under turen.

#Fotovesker #Lowepro
8.8

Trillekofferten Pro Roller x100 AW er lillebroren i Lowepros Pro Roller x-serie, som også fås i større utgaver som X200 og X300. Det er flott at den lille modellen står til kravene for håndbagasje når du skal ut å fly, så du kan ha den med ombord. Kofferthåndtaket er diskret bak en glidelås, og frigjøres med et trykk på en av de to knappene. Håndtakets stang er en tanke løst, men den har en fin lengde og er stabil når du triller avsted. Selve håndtaket er av lær og behagelig å holde i.
Kofferten har et robust nylonskall som tåler litt bulking og støt, og som fortsatt holder utstyret godt beskyttet. I lommen ligger det et regntrekk, slik at du unngår at kofferten blir våt.

Det store rommet innvendig er polstret og har et velfungerende romdelingssystem som kan tilpasses etter behov, slik at det støtter optikkene best mulig. Det er plass til opp til to store speilreflekser og seks objektiver – opp til 400 mm tele. Det eneste minuset er den høye prisen, men du får svært mye for pengene.

Konklusjon

Med Lowepro Pro Roller x100 AW er fotoutstyret godt beskyttet under reisen, og den kan gå som håndbagasje på flyet. Materialet er i god kvalitet, og vesken er funksjonell med fantastisk rominndeling, som kan tilpasses etter behov. Prisen er litt høy, men grei nok.

Spesifikasjoner

Merke
Lowepro