Manfrotto Tri Backpack L MB MA-BP-TL

Enorm fotoryggsekk i kraftig kvalitet inneholder ALLE NØDVENDIGE OBJEKTIVER PÅ FOTOTUREN. Den er likevel litt klossete med sitt brede design.

#Fotovesker #Manfrotto
8.5

Manfrotto har med ny modell satset på fotoentusiaster med en stor utrustning. Ryggsekken lanseres under navnet Tri, som henviser til at man kan bære den på tre måter. Foruten at man kan bære den på ryggen, noe som er mest behagelig, kan man bære den som en sling-veske eller på magen. Sling-funksjonen gjør det mulig å trekke vesken fra ryggen over til magen og få opp kameraet raskt. Her kan man også støtte albuene når man bruker tunge objektiver, for å sikre skarpheten. Vesken har en fornuftig størrelse og kan ut over et profesjonelt speilreflekskamera inneholde opp til seks objektiver i det sentrale rommet. Her må man likevel ha av vesken for å komme til. Øverst er det et mindre rom, hvor det er plass til kameraet på en dagstur, og hvor man har enkel tilgang. Det er plass til en ekstern blits, og vesken har et polstret rom til en bærbar pc på opp til 15 tommer. Remmene er polstrede, så ryggsekken er behagelig tross en tung last. Ryggsekken er også godt polstret, og man trenger ikke frykte kraftig regn, da et regnslag følger med. Vesken er ganske bred, så den fremstår klossete, men prisen er fin.

Konklusjon

Ryggsekken er en god partner når man skal på fototur med alle objektivene. Utstyret er godt beskyttet mot regn og støt, og vesken er samtidig ganske velpolstret. Prisen er grei, men den brede designen får ryggsekken til å fremstå en tanke klossete.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto