AKVIS Draw Home

Er ikke tegnetalentet så stort som fototalentet, er det god hjelp å få fra dette smarte programmet, som gjør om bilder til blyantkunst. Det er likevel ikke like velegnet på alle motiver.

#Program #AKVIS
8.6

Med dette programmet fra russiske AKVIS kan du ved hjelp av få trinn gjøre om et bilde til en tegning. Det fås til Mac og pc og har 28 forhåndsinstillinger å velge mellom, med forskjellige stilarter. Så fort du har valgt en, kan du lagre tegningen, noe som bare tar få sekunder. Vi savner likevel å kunne se miniatyrer av forhåndsinstillingene, som bare har et nummer, noe som betyr at en må prøve ut hver enkelt for å få en idé om hvordan effekten faktisk er. Du kan etterjustere på resultatet ved hjelp av glideknapper, hvor du blant annet kan endre hvor kraftige fargene skal være, mengde detaljer med mer. Dessuten kan du bestemme om noen av fargene fra originalbildet skal bevares, eller at det bare skal være i gråtoner. Har du etterjustert, kan du lagre de som en ny forhåndsinnstilling. Resultatene blir flotte – spesielt ved portretter. Konverteringen til blyanttegning er troverdig, og en mistenker ikke at utgangspunktet var et bilde. Ved landskap er det av og til litt vanskelig å tyde de forskjellige elementene.

Konklusjon

Et veldig godt program, som ved hjelp av få trinn forandrer bildene dine til troverdige og flotte blyanttegninger. Det er gode innstillingsmuligheter, men vi savner en oversikt over de forskjellige forhåndsinnstillingene, så en ikke må prøve hver enkelt. Prisen er veldig fin.

Spesifikasjoner

Merke
AKVIS