Google Nik Collection

Google har oppdatert Nik Collection, så du nå får med nyheten Analog Efex Pro som raskt kan trylle frem gamle dager i bildene dine.

#Program #Google
9.1

I 2012 overtok Google Nik Software, som lager tilleggsprogram til Photoshop, inkludert Viveza 2 til fargejustering og Silver Efex Pro 2 til svart-hvitt-bilder. Kort tid etter samlet de alle tilleggene i én pakke og satte prisen ned, og nå har det for første gang siden Googles overtagelse, kommet et helt nytt tilleggsprogram i Nik Collection. I beste Instagram-stil kan man med få klikk legge til en effekt fra de analoge dagene med den nye Analog Efex Pro. Det er 36 innstillinger å velge mellom, og du kan tilpasse f.eks. lys, farger, objektivfeil og uskarphet samt legge til lysstriper eller rammer, og alt kan tilpasses ned til den minste detalj. Har man justert seg frem til et bra resultat kan man lagre justeringen som senere kan legges til med ett klikk.

Noen av effektene ligner litt på hverandre og blant de 31 rammene savner vi f.eks. en helt klassisk Polaroid-ramme. Analog Efex Pro virker med både Elements, Lightroom og Photoshop og er kun med på å gjøre en fantastisk og billig tilleggspakke enda bedre.

Konklusjon

Vi har tidligere rost mange av tilleggsprogrammene man får med i Nik Collection, og den nye Analog Efex Pro gjør kun den billige pakken mer attraktiv. Det er enkelt og raskt å skape effekter fra de analoge dagene, likevel ville vi gjerne sett litt mer variasjon i effektene.

Spesifikasjoner

Merke
Google