Unified Color HDR Express 3

Hvis det handler om å skape så naturlige HDR-bilder som mulig, burde dette programmet være selvskrevent, men det er det ikke, for svakhetene dukker opp når kravene øker.

#Program #Unified Color
7.7

HDR Express 3 arbeider med et ekstraordinært stort toneomfang, og det er da også lett å skape et HDR-bilde av flere eksponeringer, som ser realistisk ut. Man får godt med detaljer i alle toneområder, og det er flotte forløp i kontrastfylte områder. Dessverre har man slett ikke de samme mulighetene for å skape de mer effektfulle bildene som man har med HDR Efex Pro 2 fra Google Nik Collection. Det er nemlig bare få muligheter for å innstille lysbalanse, detaljgrad og farger i HDR Express 3, mens man hos rivalen har et hav av muligheter for å skreddersy HDR-effekten og kan arbeide på utvalgte områder. HDR Express 3 har fått en forbedret funksjon til å matche plasseringen av flere eksponeringer som er tatt håndholdt. Den virker fint, men det gjør dessverre ikke muligheten for å fjerne spøkelseseffekter fra et bevegelig element i motivet. Den skapte stygge rester fra forskjellige eksponeringer i vår stresstest med en seilende båt. Denne oppgaven klarer rivalen HDR Efex Pro 2 uten problemer.

Konklusjon

Så lenge du bare går for å oppnå naturlige og realistiske HDR-bilder, er ikke HDR Express 3 noe dårlig program. Detaljgraden er god, og overgangene står rene, men bruk heller 1060 kroner på Googles store programvarepakke med bl.a. det fremragende HDR Efex Pro 2.

Spesifikasjoner

Merke
Unified Color