Canon Pixma TS705

PIXMA TS705 fra Canon er et godt bevis på at en god fotoskriver for A4-format verken må ta mye plass på bordet eller koste en formue.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #25
8.5

PIXMA TS705 fra Canon er et godt bevis på at en god fotoskriver for A4-format verken må ta mye plass på bordet eller koste en formue. Med sine 37,2 x 36,5 x 15,8 cm er det Canons minste skriver med fem fargepatroner. De tilsvarer patronene i for eksempel den store A3-modellen TS9550. Også utskriftskvaliteten er identisk, noe som er flott for en skriver i dette prisleiet.
Detaljgjengivelsen er god, og generelt er fargene veldig gode og har mange nyanser. Imidlertid er hudtonene en anelse varme, og på tross av et eget svart pigmentblekk for nettopp bilder blir svart-hvitt en anelse gult. Avhengig av lysforholdene kan det være vanskelig å tyde det lille displayet, og vi savner å kunne vippe det opp i en brukervennlig vinkel. Du må sette inn fotopapir i arkmateren bak, og det er synd. Hver gang du skal skrive ut bilder, må du dermed åpne opp baklokket. Til gjengjeld tar det bare omkring to minutter å skrive ut et bilde i A4-format i best mulig kvalitet.

Konklusjon

Til gjengjeld tar det bare omkring to minutter å skrive ut et bilde i A4-format i best mulig kvalitet.

Spesifikasjoner

Merke
25