Canon Pixma TS8250

Fremragende bildekvalitet med fin fargemetning, kontrast og detaljgjengivelse. Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt og glimrende programvare. Det tar litt lang tid å skrive ut et A4-bilde i beste kvalitet. Designen virker også en anelse skrøpelig.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #25
8.8

Designet på Canons nyeste multiskriver er kompakt og minimalistisk. Materialet virker en anelse tynt, og du må ikke være for hardhendt med papirskuffer og skinner. Det tar lang tid å installere programvaren, men den fungerer bra, og man kan skrive ut trådløst eller via minnepinne. TS8250 kan skrive ut, skanne og kopiere. Skriveren bruker seks blekkpatroner som sikrer naturlige hudtoner. Det tok to minutter og 47 sekunder å skrive ut et A4-bilde i kant til kant i beste kvalitet med en oppløsning på 4800 x 1200 dpi. Det er lenge – også lenger enn mange konkurrenter. Til gjengjeld er den lydløs.
Bildekvaliteten er nydelig. Nyansene er naturlige, fargedybden god og det samme gjelder kontrasten. Hudtonene er realistiske, og skarphet og detalj­nivå er overbevisende godt for en skriver på dette prisnivået. Svart-hvite bilder er helt uten fargestikk, og det blir også flott tegning i både høylys og skygger. Betjeningspanelet er veldig godt satt opp med tydelige ikoner.

Konklusjon

Betjeningspanelet er veldig godt satt opp med tydelige ikoner.

Spesifikasjoner

Merke
25