Canon PIXMA TS9550

God multiskriver som også kan håndtere store formater. Flott fargegjengivelse, lydnivå og hastighet. Svart-hvitt mangler det siste, og for noen få hundrelapper mer får du en dedikert fotoskriver.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #25
8.5

Nye PIXMA TS9550 byr på en billig løsning for å skrive ut i A3-format, men bilder er ikke det primære fokuset. Derfor er det bare fem blekkpatroner i den, ikke seks som i toppmodellene fra Canon. Man må klare seg uten en egen fotogrå for utskrifter i svart-hvitt – og det er synd, for grånyansene i svart-hvite bilder får ikke riktig så fine overganger. Til gjengjeld blir fotoutskrifter i farger virkelig gode og har veldig klare farger og gode hudtoner.
Dette er en multiskriver, så den kan også skanne, noe den gjør i en oppløsning på opptil 1200 x 2400 ppi. Det er ikke den høyeste oppløsningen i klassen, men det vil være mer enn nok for de fleste. Oppå skriveren er det en arkmater som kan være nyttig i hjemmekontoret, og det er enkelt å styre alle funksjonene på den store fargeskjermen på 4,3 tommer. Det tok oss 12 minutter å få den klar til bruk med patroner, programvare og Wi-Fi, noe som er veldig bra. En utskrift i A4 i beste kvalitet tar to minutter, og 10 x 15 cm tar 36 sekunder. Et A3-utskrift tar tre minutter og 50 sekunder. Det er ganske raskt, og i tillegg er skriveren rimelig støysvak.

Konklusjon

Et A3-utskrift tar tre minutter og 50 sekunder. Det er ganske raskt, og i tillegg er skriveren rimelig støysvak.

Spesifikasjoner

Merke
25