Brother DCP-J4120DW

For en drøy tusenlapp får du nå en multiskriver som skriver ut i A3, har wi-fi med tilgang til skyen og mye mer. Men går funksjonene ut over bildekvaliteten?

#Fotoskrivere #Brother
8.5

Vi forventet ikke det største av utskriftene fra denne nye multiskriveren som bare er 48 cm bred, men likevel kan den spytte ut bilder i A3. Dessuten er det innebygd wi-fi, berøringsfølsom skjerm og fire separate blekkpatroner.
Når utskriftene skrives ut av modellen ser de fine ut. De er detaljerte, skarpe og uten synlige korn, med mindre du går helt inntil bildet.
Kontrasten er ikke så god som hos de beste konkurrentene på markedet, men hos disse må du nøye deg med utskrifter i A4 eller betale rundt 500 kroner mer for å få ut gode bilder i A3. Gråtonene er for gyldne, slik at svart av og til virker brun. Det ser du i tekstutskrifter men du merker det sjeldent i vanlige fargebilder som bare fremstår som litt for varme.
Da skriveren har wi-fi kan du enkelt skrive ut uten kabler – både fra pc og mobiltelefon, og det er enkelt å sette opp skriveren via skjermen. Skriveren bråker litt under utskrift. En fotoutskrift i A3 er klar på 4 minutter og 56 sekunder og det er noe vi absolutt kan leve fint med.

Konklusjon

Vi er imponerte over hvor mye vi får av denne modellen, som skriver ut trådløst i A3. Bildene har fine detaljer og god skarphet, men svart blir ikke helt mørk, så kontrasten er svak og fargene litt for varme, men til fotoutskrifter i stor størrelse er den absolutt godkjent.

Spesifikasjoner

Merke
Brother