Canon PIXMA iP8750

Denne halvprofesjonelle fotoskriveren skriver ut blinkskuddene opp til A3+. Den har seks separate blekkpatroner og innebygd wi-fi.

#Fotoskrivere #Canon
8.5

I forhold til de mer profesjonelle skriverne med A3+, har ikke iP8750 noe vannrett papirinntak. Derfor kan det gi litt problemer dersom en vil bruke veldig tykt papir, da de må inn via den loddrette papirholderen. iP8750 har ingen skjerm, men wi-fi, og du bør installere appen Canon PIXMA Printing Solution. Den fungerer glimrende, og det er enkelt å velge papirstørrelse og papirkvalitet direkte fra telefonen.

iP8750 bruker seks separate blekkpatroner, og det er en grå som skaper flotte gråtoner i svart-hvite bilder. Det brukes svart pigmentert blekk til bilder, noe som skaper mer korrekte overganger i kontrastrike motiver, mens de fem andre fargepatronene er fargestoffbasert blekk, som leverer naturtro farger. Skriveren bråker ganske mye når den skriver ut, men bildekvaliteten er god med realistiske farger, som er mer fargemettede enn tidligere sett hos Canon. Spesielt hudtonene er flotte, akkurat som at svart-hvite utskrifter er uten fargestikk. Kontrasten er derimot en grad for voldsom, noe som ses i bildenes skyggeområder, hvor de forskjellige mørke nyansene glir sammen. Skarpheten er godkjent, selv om den ikke når nivået hos de mer profesjonelle modellene fra Epson og Canon. Arbeidstempoet er litt raskere enn den billigere konkurrenten, Epson XP-950.

Konklusjon

Til prisen er iP8750 en glimrende fotoskriver, fargene er naturtro, og spesielt hudtonene imponerer. Kontrast og skarphet er ikke i en så god kvalitet som vi finner i de dyrere modellene.

Spesifikasjoner

Merke
Canon