Canon PIXMA MG7150

MG7150 skiller seg fra lillebroren MG6450 ved å ha et større, berøringsfølsomt display, og ved at knappene lyser opp som berøringsfølsomme punkter rundt omkring skjermen. Det gjør ikke modellen enklere å bruke, men det gjør at den fremstår både smart og elegant.

#Fotoskrivere #Canon
8.5

En klar fordel i forhold til den mindre modellen er at du her får ikke bare én, men to innebygde papirkassetter i bunnen av maskinen. En fiks detalj er at hvis du skriver ut mens skriverens front er lukket, spretter den automatisk opp, og utskriften kommer ut. Støynivået ved utskrift målte vi til omkring 58 decibel, og lydbildet er avgjort mer behagelig enn på den billigere modellen. Enda en fiks detalj er testens mest komplette kortleser, som både kan ta SD-, og CF-kort samt de gamle xD-kortene.
På blekksiden bruker den de samme patronene som lillebroren, men her er det også en grå patron til optimering av ikke minst svart-hvite bilder, og det ses på de ferdige utskriftene. Bildekvaliteten er generelt god med fin skarphet og detaljgjengivelse, og testarket kom ut med maksimal fargemetning. Skannede bilder stod litt matte i fargene, og bildene tilføres ikke mye skarphet. Det kan reddes i bildebehandlingen, men du får ikke de umiddelbart flotte skanningene som fra testvinneren.

Konklusjon

MG7150 imponerer med sin hastighet. Designen er nydelig, men maskinen bråker dessverre en del under utskrift, og når det gjelder bildekvaliteten er den ikke helt i toppklasse.

Spesifikasjoner

Merke
Canon