Canon PIXMA PRO-10S

Flotte svart-hvitt-utskrifter og skarpheten er fenomenalt god ved Canon PIXMA PRO-10S.

#Fotoskrivere #Canon
8.6

Hele 20 kilo veier Canons nye fullblods profesjonelle skriver til A3+, som tross tung mekanikk bruker lang tid på å levere utskriftene. Fem minutter og 33 sekunder tok det før vi sto med et A4-bilde i beste kvalitet. Litt bedre gikk det med et foto i A3+, som var klart på seks minutter og 56 sekunder. Med bildekvaliteten Standard økes tempoet med nesten 33 prosent, og i forhold til den beste kvaliteten er det litt mindre dybde i bildene. Skarpheten er fenomenalt god, og fargemetning og fargeovergangene er i særklasse. Til svart-hvite bilder er skriveren suveren, da ikke mindre enn tre monokrome blekkpatroner sørger for at man treffer de riktige gråtonene. Skriveren bruker til sammen ti patroner med pigmentert blekk. Til portretter blir hudtonene for gule etter vår mening. PRO-10S kan enkelt kobles på et trådløst nettverk, og man kan også skrive ut fra mobiltelefonen.

Konklusjon

Svart-hvite utskrifter blir fenomenalt flotte. Det er ingen fargestikk og en stor variasjon av gråtoner og detaljer i fine høylys og dype skygger.
Det tar litt for lang tid å skrive ut. Er man utålmodig, bør man derfor velge Standard i menyen, da resultatet er utmerket.

Spesifikasjoner

Merke
Canon