Canon PIXMA TS8350

Canons nye multiskrivertoppmodell er utstyrt med en god berøringsfølsom skjerm på 4,3 tommer.

#Fotoskrivere #Canon
8.7

Canons nye multiskrivertoppmodell er utstyrt med en god berøringsfølsom skjerm på 4,3 tommer. Skriveren bruker hele seks blekkpatroner. I tillegg til patronene med cyan, magenta, gul og svart har den også et svart blekk for tekstutskrifter samt en
fotoblå som skal sikre bedre blånyanser, noe som også stemmer. Oppløsningen er på 4800 x 1200 dpi, og utskriftskvaliteten er nydelig med klare og naturlige farger. Dessuten fremstår svart som rent svart uten fargestikk, og hudtonene blir naturlige. Detaljgjengivelsen og kontrasten er god over hele linjen. Det tok ett minutt og tre sekunder å skrive ut et A4-testark i normal fotokvalitet, mens det tok ett minutt og 52 sekunder med et svart-hvitt-bilde i høyest kvalitet – begge deler er ganske raskt. Skriveren virker nå på både 2.4 og 5 GHz Wi-Fi, så du må ikke bytte nettverk, men ellers er det vanskelig å finne forskjeller fra forgjengeren TS8250, som er en del billigere.

Konklusjon

Skriveren virker nå på både 2.4 og 5 GHz Wi-Fi, så du må ikke bytte nettverk, men ellers er det vanskelig å finne forskjeller fra forgjengeren TS8250, som er en del billigere.

Spesifikasjoner

Merke
Canon