Canon SELPHY CP910

Canons nye postkortskriver SELPHY CP910 skriver ut minnene trådløst i en utmerket kvalitet. Den er behagelig og lett å bruke, men jobber dessverre langt fra lydløst.

#Fotoskrivere #Canon
8.3

SELPHY CP910 er en kompakt bordskriver som gjør det lett å skrive ut bilder i 10 x 15 cm.
Det er smart når en har gjester eller vil skrive ut fotokort fra ferien, og du kommer raskt i gang med å skrive ut. For å sikre den kompakte størrelsen bør du plassere papiret i en liten plastbeholder, som du kobler til skriveren. Det gjør helhetsinntrykket mindre kompakt, men du unngår problemer med støv, som ellers kan legge seg på papiret. Modellen bråker under oppstart og bruk, men den er lett å bruke, og det tar knapt et minutt før utskriften er klar.
Du kan skrive ut bilder trådløst med f.eks. datamaskinen, telefon eller nettbrett via wi-fi.
Alternativt kan du skrive ut fra et minnekort eller en usb-brikke. CP910 bruker dye-sub-teknologi, hvor et fargebånd legger på fargene en av gangen. Bildene blir utmerkede med fin kontrast og fargemetning samt en godkjent skarphet, men de slår ikke en god multiskriver. Modellen fås i hvit eller svart.
Menyen er på engelsk, men ikke på norsk.

Konklusjon

Smart bordskriver, som trådløst skriver ut bilder på 10 x 15 cm. Den skriver også ut fra minnekort og usb-brikke. Bildekvaliteten er nydelig, og den er lett å bruke. Det er likevel vanskelig å se bilder på den lille skjermen. Den bråker, og menyen er på engelsk.

Spesifikasjoner

Merke
Canon