Epson Expression Premium XP-6005

Epson Expression Premium XP-6005

XP-6005 leverer imponerende flotte fotoutskrifter til å være en skriver i denne prisklassen. Hvis du skriver ut kant til kant på A4-papir, kapper maskinen dessverre bort litt av bildekanten.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #Epson
8.9

Det er lett å koble opp Expression XP-6005 til et trådløst nettverk, og veiledningen er godt beskrevet på norsk. Vil du bruke alle de medfølgende Epson-programmene, må du være forberedt på et installeringen kan ta over en time.
Som de fleste multiskrivere i denne klassen kan XP-6005 skrive ut trådløst fra både datamaskin, nettbrett og mobil. Dessuten kan den skrive ut fra SD-kort og via USB. Du betjener skriveren via knapper og en skjerm som imidlertid ikke er berøringsfølsom. Det er oversiktlig og enkelt.
Det tar 15 sekunder skrive ut et bilde i A4-format i beste kvalitet. Det er ikke særlig raskt, men utskriftene er verdt å vente på. Bildekvaliteten er nemlig noe av det flotteste, vi har sett fra en skriver til under 1000 kroner. Gråtonene er rene, fargemetningen er god, detaljgjengivelsen er flott, og ikke minst er hudtonene pene. Dessverre blir kant til kant-utskrifter i A4-format beskåret litt, og skriveren virker litt skrøpelig når man åpner og lukker og legger i papir, men dette er ikke unormalt i denne prisklassen.

Konklusjon

XP-6005 leverer imponerende flotte fotoutskrifter
til å være en skriver i denne prisklassen.
Hvis du skriver ut kant til kant på A4-papir, kapper
maskinen dessverre bort litt av bildekanten.

Spesifikasjoner

Merke
Epson