Epson Expression Premium XP-625

Denne skriveren gir en fin bildekvalitet og mange funksjoner, men topper ikke listen vår. Den somler for mye, og dessuten er den lekrere modellen XP-760 kun 200 kroner dyrere.

#Fotoskrivere #Epson
8.4

Skriveren er kompakt, og panelet med skjerm og knapper kan vinkles trinnløst. Fargedisplayet på 2,7 tommer er ikke berøringsfølsomt, men teksten er på norsk. Man må venne seg til at man bare trenger å streife borti en knapp for å velge en funksjon, for det ga oss en del feilbetjeninger. Det er to innebygde papirmagasiner til henholdsvis små fotopapirark og A4. Begge kan lukkes helt, noe som både er pent og praktisk. Oppsettet må gjøres via en usb-kabel, også selv om man vil bruke wi-fi. Det foregår på norsk, men er mer tungvint enn nødvendig. Maskinen melder heller ikke tilbake at den er i gang med f.eks. å finne nettverket. Den går bare i stå, helt til den plutselig kvikner til og virker igjen. Vi opplevde også at det gikk 37 sekunder uten noen form for tilbakemelding da vi trykket print på en iPhone, til XP-625 skrev ut. Fotoutskrifter blir imidlertid meget flotte med pene, naturlige farger og en detaljgjengivelse som er nesten like flott som hos den litt dyrere modellen XP-760. Når man skriver fra en datamaskin dukker det opp to skriverprofiler – én til wi-fi og en til usb-tilkobling. Det er forstyrrende, men når XP-625 først kommer i gang, går det raskt. En pen tekstutskrift ligger i skuffen etter 14 sekunder med et fornuftig lydnivå på 45 dB. Skanning fungerer også riktig bra.

Konklusjon

Denne skriveren gir en fin bildekvalitet og mange funksjoner, men topper ikke listen vår. Den somler for mye, og dessuten er den
lekrere modellen XP-760 kun 200 kroner dyrere.

Spesifikasjoner

Merke
Epson