Epson Expression Premium XP-7100

Flott utskriftskvalitet med naturlige farger. Skriveren takler svart-hvitt svært godt og uten fargestikk. Enkel å sette opp på et trådløst nettverk. Svært støyende og ristende skriver. I tillegg ligger Epson Expression Premium XP-7100 i ­den dyre enden av klassen.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #Epson
8.7

XP-7100 henvender seg til fotoentusiasten, men er også velegnet til hjemme­kontoret, for det er lett å kopiere mange ark om gangen. Den store og berøringsfølsomme skjermen er en fin detalj, og den svinger seg ut når du skrur på skriveren. Både skjermen og papirskuffen kjører seg fint, om enn noe støyende, på plass når du skrur den av. Og nettopp støy er akilleshælen til denne multiskriveren. Det gjelder alt fra skranglende ­papirhåndtering i ­papirskuffene til selve fremføringen. Man må også leve med mye vibrasjon som får ­skrivebordet til å skjelve.
Til gjengjeld kan man glede seg over flott utskriftskvalitet. Det tar drøye tre ­minutter å skrive ut et bilde i A4-format i høyeste kvalitet og halvparten så lang tid i normal kvalitet. ­Fargemessig er det ikke noen stor forskjell, men på den fine innstillingen ante vi litt flere detaljer. Generelt blir også fargene
veldig pene og klare.

Konklusjon

Generelt blir også fargene veldig pene og klare.

Spesifikasjoner

Merke
Epson