Epson WorkForce WF-7525

Detalj-gjengivelsen er god, men meget fine detaljer skjelnes ikke så tydelig som hos Canon. Man ser imidlertid forskjellen bare hvis man har begge utskrifter til direkte sammenligning.

#Fotoskrivere #Epson
8.8

WF-7525 er stor, men overraskende elegant på skrivebordet, og med den har man noe så unikt som en A3+-skriver bygget sammen med en av markedets meget få A3-skannere. Derfor fungerer den også som A3-kopimaskin, og som om det ikke var nok, kan den også fakse og fungere som trådløs nettverksskriver. Papirmagasinene til A4 er innebygde, men kan ved et trykk på en knapp ekspanderes, så de også kan ta A3- og A3+-papir. Like så vrient som det var å installere 1500W, var det enkelt å få samtlige funksjoner til å virke med WF-7525. Det skyldes ikke minst at man guides godt på vei på norsk via det store lcd-fargedisplayet. Stabiliteten var god, men utskriftsfunksjonen frøs imidlertid et par ganger. Det trakk ned i brukervennlighet. Man kan skrive fra eller skanne til kort i kortleseren, og den tar alle vanlige formater, selv xD-kort. Det er usb-inngang, så man kan skrive direkte fra kameraet. Fargegjengivelsen er god og nøytral, gråtoner står helt rent, og hudtoner er nydelige. Fargemetningen er imidlertid beskjeden. Detalj-
gjengivelsen er god, men meget fine detaljer skjelnes ikke så tydelig som hos Canon. Man ser imidlertid forskjellen bare hvis man har begge utskrifter til direkte sammenligning. Vi merket oss også en sjelden gang et svakt spor på tvers av utskriften som oppstår i papirtransporten.

Konklusjon

Denne multimaskinen var testens store, positive overraskelse. Utskriftskvaliteten er tett på testens beste, og anvendeligheten med de mange funksjonene er i en egen klasse.

Spesifikasjoner

Merke
Epson