H P Envy 120 e-All-in-One

Envy 120 skiller seg ut på designen. Front og topp er av glass, mens sidene er av matt svart kunststoff. Glaslokket dekker over skanneren. Det som skal skannes legges med bildet opp, hvorpå en arm med skannerhodet kjører under glassplaten og over dokumentet. Det er annerledes, men det virker.

#Fotoskrivere #HP
7.7

Dessverre er ikke lokket hengslet så man kan skanne fra en bok. På de andre maskinene sitter kortleseren bak en usb-port. På Envy 120 vipper en robust skuff ut med kortleser og tilkoblinger til usb-nøkler. Også det virker bra. Skriverens egen usb-tilkobling sitter på baksiden. Enda en god detalj er det innebygde papirmagasinet, som automatisk kjører inn og ut. Det er enkelt og sikrer at magasinet alltid er plassert riktig.
Skriverdriveren er primitiv, noe som står i kontrast til maskinvaren. Programvaren virker, men man må rundt i faner og underpunkter for å komme frem til de nødvendige innstillingene. Støy er på bare 43 decibel. Kvaliteten skiller seg bare marginalt fra de andre i testen.
Envy 120 demper kontrasten og øker skarpheten, noe som vil pynte på mange halvdårlige bilder, mens det trekker ned entusiastens bilder unødig. Fargemetningen på denne skriveren er blant testens laveste, uten at det får hudtoner og pastellfarger til å ta seg bedre ut.

Konklusjon

Envy 120 pynter mer på skrivebordet enn de fleste modeller og er fin til kontorbruk. Bildekvalitet og hastighet er likevel et stykke fra entusiastnivå, og fargemetningen er relativt lav.

Spesifikasjoner

Merke
HP