HP ENVY Photo 7830

Skriveren er intuitiv å ta i bruk, og oppkobling med nettverket i hjemmet går raskt og uproblematisk. Prisen noe høy sammenlignet med konkurrentene, noe som er uheldig når utskriftskvaliteten samtidig bare er gjennomsnittlig.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #HP
7.7

HP 7830 er en kombinert skriver, skanner, kopimaskin og faks. Den kan stå hvor som helst i huset og skrive ut trådløst fra datamaskin, telefon eller nettbrett via Wi-Fi. Dessuten har den direkteinngang for USB og SD-kort. Oppsettet av skriveren er forholdsvis enkelt, men du må trykke hardt og nøyaktig på den berøringsfølsomme skjermen før den reagerer. En A4-foto­utskrift i beste kvalitet leveres på 3:03 minutter, noe som er akseptabelt uten å imponere. Bildekvaliteten er rimelig, men selv på HPs beste blanke fotopapir på 300 gram blir bildene litt rødlige. De mangler dessverre også nyanser i skyggeområdene. HP 7830 bruker to blekkpatroner – en svart-hvit og en med cyan, magenta og gul. Når skriveren går tom for blekk, kan man bestille nye patroner med appen HP Smart. Selve maskinen er ikke helt billig sammenlignet med konkurrentene fra Canon og Epson.

Konklusjon

Skriveren er intuitiv å ta i bruk, og oppkobling med nettverket i hjemmet går raskt og uproblematisk.

Prisen noe høy sammenlignet med konkurrentene, noe som er uheldig når utskriftskvaliteten samtidig bare er gjennomsnittlig.

Spesifikasjoner

Merke
HP