HP Sprocket Studio

Legg papir i skriveren, fest fargekassetten og last ned HPs norskspråklige Sprocket-app til telefonen din.

av Utstyrsguiden #Fotoskrivere #HP
8.3

Legg papir i skriveren, fest fargekassetten og last ned HPs norskspråklige Sprocket-app til telefonen din. Start og følg
instruksjonene. Nå settes skriveren automatisk opp med Blue-
tooth. Du kommer altså raskt og enkelt i gang. Sprocket Studio lager brukervennlige utskrifter fra telefoner og kan ikke mer.

Dye sub-teknologi betyr at papiret går fire ganger gjennom skriveren, der fargene cyan, magenta og gult samt en overflate legges på én om gangen fra et fargebånd. Det tar rundt 90 sekunder å skrive ut et bilde. Bildestørrelsen er begrenset til 10 x 15 cm. Vi fant en originalpakke med 80 ark og fargebånd til 249 kroner, noe som tilsvarer greie 4,11 kroner pr. utskrift.

Skarpheten og detaljnivået er virkelig godt. Fargene mangler imidlertid litt liv, og ikke minst hudtoner var sjelden like gode som på opptaket. Du kan få flottere 10 x 15 cm-utskrifter på blekkskriver, men ikke uten fotokunnskap, og derfor vil Sprocket Studio være attraktivt for mange.

.

Konklusjon

Du kan få flottere 10 x 15 cm-utskrifter på blekkskriver, men ikke uten fotokunnskap, og derfor vil Sprocket Studio være attraktivt for mange.

Spesifikasjoner

Merke
HP