Acer Iconia W4

Har du ikke behov for de raskeste hastighetene, og er det tilstrekkelig med en mindre skjerm, er Acers nye Iconia w4 et godt forslag på ditt neste nettbrett.

#Fototilbehør #Acer
8.5

Iconia W4 er med sin skjerm på 8,0 tommer en anelse mindre, men litt tykkere enn en iPad. Den veier 414 gram og kjører en full versjon av Windows 8,1, så du kan installere vanlige pc-programmer samt apper som Photoshop Express, Flickr med mer. Minnet kan bygges ut med et microSD-kort, noe som er gull verdt i fotosammenheng. Skjermens oppløsning er beskjedne 1280 x 800 piksler, men fargegjengivelsen er pen, og bildekvaliteten er veldig fin for prisklassen. I standardoppsettet er skjermen mørk, mens batteritiden til gjengjeld er god. Til fotobruk er det en fordel å justere opp lysstyrken og lade opp batteriet hver dag, dersom en bruker den mye. Prosessoren gjør det overraskende bra. Tross sine små 1,33 gigahertz ga Iconia W4 oss hastighetsmålinger som overgikk selv langt dyrere nettbrett. Hovedkameraet har en oppløsning på 5,0 megapiksler. Mange apper vil bruke et kamera, så det er godt å ha, men bildekvaliteten er bare egnet til enkel registrering.

Konklusjon

Iconia W4 er ikke et nettbrett som gir deg høy puls, og kameraet imponerer ikke, men den håndterer de dagligdagse fotooppgavene bra, og er behagelig å jobbe med når du får justert opp for skjermstyrken. Og sist, men ikke minst, er prisen veldig fornuftig.

Spesifikasjoner

Merke
Acer