AOC

Markedets billigste 4K-skjerm på 28 tommer fra taiwanske Admiral Overseas Corporation imponerte oss mot adskillige dyrere konkurrenter på bildekvalitet og innstillingsmuligheter.

#Fototilbehør #AOC
8.7

Markedets billigste skjerm fra det minst kjente merket ga ikke noe godt førsteinntrykk. Monteringsplaten bak skjermen var montert oppned av fabrikken, så da vi monterte foten stod skjermen på hodet. Et par minutter med skrutrekker løste problemet. Deretter begynte AOC å vise sine positive sider. Det følger med kabler, slik at du kan koble skjermen til alle normale datamaskiner. Materialvalget er mattsvart plast på alle flater, og selve skjermen er flott dempet for refleksjoner. Du kan se på skjermen helt ut i en vinkel på 45 grader, uten at lys eller farger påvirkes. Spesifikasjonene nevner 170 grader, men det stemmer ikke. Skjermen stilles inn via seks berøringsfølsomme punkter nederst til høyre på forsiden, og det er mange muligheter til å styre både lys, fargetone og gamma, både manuelt og via den velfungerende forhåndsinnstillingen. Det er til og med mulighet til å styre fargemetning, og den skjuler seg under punktet DCB Mode. Skjermen var grei nok da den kom fra fabrikken, men vi klarte å justere bildet slik at det lignet mer på referanse-skjermen vår. Det vanskelige var å få nyanser i hele gråskalaen og jevne fargeskalaer uten å miste glød i de varme fargene, herunder hudtonene, noe som ikke er helt unormalt for skjermer med TN-teknologi i selve skjermen.

Konklusjon

Markedets billigste 4K-skjerm på 28 tommer fra taiwanske Admiral Overseas Corporation imponerte oss mot adskillige dyrere konkurrenter på bildekvalitet og innstillingsmuligheter. Detaljgjengivelsen er som de fleste andre 4K-skjermer i klassen, og responstiden merkes ikke ved hverken fotoredigering og video-titting.

Spesifikasjoner

Merke
AOC