Apple iPad Air 2 128GB

Det nye nettbrettet fra Apple er utrolig raskt til bildebehandling, så nå kan man styre med raw-filer selv. Den er imponerende slank, og så har det en kjærkommen bonus til fotoentusiasten.

#Fototilbehør #Apple
9.1

Det er en fornøyelse å utføre justeringer på bilder med den nye iPad-en, for det går svært raskt. Du kan rette lys, farger og kontrast i Adobe Lightroom mobile eller Google Snapseed helt uten ventetider. Vi prøvde også å arbeide på raw-filer med appen Photo­Raw, og det går helt smertefritt. Farten er tydelig når man sammenligner med en to år eldre iPad, hvor programmene åpnes tre til fire ganger langsommere. Det er en betydelig forskjell. Skjermen byr på en litt flottere kontrast, men det er ikke her fotoentusiasten opplever en tydelig oppgradering – det er på kamerasiden. Nå er det kommet en høyere oppløsning på 8,0 megapiksler, og bildekvaliteten er generelt ganske flott med en fin balanse mellom detaljer og støyfrie bilder i godt lys. De enkelte pikslene er likevel mindre enn på en iPhone, og det ses som en del flere korn – spesielt i svakt lys. Air 2 er bare 6,1 mm tykk, og det er et stort pluss når man skal ha den med i fotovesken eller bare vil bruke den til å ligge og sjekke bilder i sofaen.

Konklusjon

Du må kjøpe den nye iPad-en hvis du hater å vente. Den er nemlig lynrask og kan håndtere raw-filer. Bilder er flotte for et nettbrett, men når ikke helt nivået for en smarttelefon som iPhone 6, men mindre kan også være fint, og de kompakte målene gjør iPad Air 2 veldig flott.

Spesifikasjoner

Merke
Apple