Apple iPhone XS 256 GB

Svært god bildekvalitet og autentisk bakgrunns­sløring i portretter. Hastighet og ytelse er på topp. Høy pris og få viktige nyheter i forhold til iPhone X. Konkurrentene slår XS på både pris og oppløsning.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Apple
9.0

iPhone XS er en veldesignet telefon med dobbeltkamera som tilbyr henholdsvis tele og vidvinkel med optisk bildestabilisering. Vi var svært så begeistrede for forgjengeren, iPhone X, som leverte virkelig flott bildekvalitet. Siden da har Apple satt inn en ny bildebrikke med større piksler og en prosessor som skal være bedre på å håndtere støy i svakt lys. Imidlertid registrerte vi bare marginale forskjeller, men bildekvaliteten er fortsatt helt i toppen med god detaljgjengivelse og god støyreduksjon. Men vi opplevde at kameraet valgte 1/4 sekund og ISO 1000 i svakt ­kveldslys i stedet for å øke ISO-verdien og forkorte lukkertiden. Dessuten er oppløsningen fortsatt 12,0 megapiksler, mens f.eks. Huawei tilbyr over det dobbelte.
Portrettfunksjonen er blir bedre, og den nye blender­innstillingen fungerer godt med autentisk bakgrunnssløring i for eksempel portretter. Autofokus er raskt og sikkert, og den nye Smart HDR-funksjonen gjør også en god jobb med å få flere detaljer i skygger og høylys. Dessuten er skjermen på 5,8 tommer, gode farger og mange detaljer noe av det beste vi har sett. Man kan også glede seg over ­høyere hastighet og ytelse samt at Face ID åpner telefonen lynraskt.

Konklusjon

Man kan også glede seg over ­høyere hastighet og ytelse samt at Face ID åpner telefonen lynraskt.

Spesifikasjoner

Merke
Apple