iphone7plus

iPhone 7 Plus 256 GB

Den store Plus-versjonen av iPhone 7 skiller seg for alvor ut med kameradelen. Den har nemlig fått et ekstraobjektiv, og det er det to virkelig gode grunner til.

#Fototilbehør #Apple
9.2

iPhone 7 Plus 256 GB har, i motsetning til den vanlige iPhone 7, to objektiver på baksiden. Det gjør den i stand til å zoome. Det ene objektivet tilsvarer 28 mm, og det andre 56 mm, så nå kan man komme tettere på med en i­­Phone. I første omgang er det bare snakk om 2x. Man kan også zoome helt opptil 10x digitalt, og selv om det sjelden blir gode resultater, så er den digitale zoomen også forbedret i forhold til tidligere.
En annen fordel med ekstra-objektivet er muligheten for å la telefonen smelte sammen to bilder og dermed lage skarpe portrettbilder med uskarp bakgrunn. Det kan du lese mer om i den utvidede anmeldelsen i Utstyrsguiden.
Bildekvaliteten er også forbedret en hel del. Særlig skyggepartiene rommer nå mange flere detaljer enn tidligere. Bildene er skarpere, og hvitbalansen er blitt bedre. Bildestøyen er mer dempet, og det må selvfølgelig nevnes at
objektivet på 28 mm nå har en lysstyrke på F1.8. Før måtte man nøye seg med F2.2. Man kan også ta bilder i raw.
Selfie-kameraet foran er hevet til 7,0 megapiksler, og den innebygde blitsen er også litt bedre enn den var tidligere.
Telefonen byr også på mange andre oppgraderinger, som bedre lyd fra de små innebygde stereohøyttalerne. Skjermen kan vise et større fargerom og er mer lyssterk, og testeksemplaret vårt er utstyrt med hele 256 gigabyte lagringsplass. Batteritiden er også merkbart bedre, så alt i alt har Apple nok en gang løftet en god telefon til nye høyder.

Konklusjon

Vesentlig forbedret kameradel og mange andre små oppgraderinger gjør det enklere for fotoentusiasten å argumentere for å kjøpe ny telefon igjen.
32 gigabyte koster 8789 kroner. 256 gigabyte kommer på 10 987 kroner. Det får man et mye bedre kamera for – dog uten telefon, applikasjoner osv.

Spesifikasjoner

Merke
Apple