ASUS ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R

Denne kraftige laptopen er noe helt eget med sine to flotte skjermer med høy oppløsning.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Asus
9.2

Denne kraftige laptopen er noe helt eget med sine to flotte skjermer med høy oppløsning. Den store OLED-skjermen på 15,6 tommer har 4K-oppløsning, og de 3840 x 1100 punktene på den sekundære skjermen leverer svært god detaljgjengivelse, og innsynsvinkelen er god. Hovedskjermen er PANTONE-validert for det store fargerommet DCI-P3, og fargene fremstår også som flotte og naturlige. De to skjermene supplerer hverandre perfekt, og man kan velge om man vil ha forskjellig innhold på dem, eller om f.eks. et bilde skal bre seg over begge. Vi kunne f.eks. se instruksjonsvideoer på YouTube mens vi bildebehandlet. Skjermene er også berøringsfølsomme, og det er flott at man kan bruke den medfølgende pennen til bildebehandling, der den sekundære skjermen fungerer som tegneplate.

Datamaskinen er lynrask, og vi opplevde ingen forsinkelser under krevende video- og bilderedigering. UX581GV finnes i flere versjoner. Vi testet den med en i7-prosessor på 2,60 GHz, 16 gigabyte RAM og en SSD-harddisk på 512 gigabyte. Prisen kan virke høy, men vil du ha en unik kraftplugg for bildebehandling, får du veldig mye for pengene.

Konklusjon

Prisen for ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R kan virke høy, men vil du ha en unik kraftpakke for bildebehandling, får du veldig mye for pengene.

Spesifikasjoner

Merke
Asus