ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Med denne ekstraskjermen på 15,6 tommer kan du jobbe på to skjermer med laptopen eller få opp bildene og videoene fra Android-telefoner i stort format.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Asus
7.9

Med denne ekstraskjermen på 15,6 tommer kan du jobbe på to skjermer med laptopen eller få opp bildene og videoene dine fra Android-telefoner i stort format. Skjermen har batteri og høyttalere og kobles til andre enheter via USB-C eller HDMI.
Det fungerer godt med en bærbar, hvor man for eksempel kan utvide Lightroom-brukergrensesnittet så menyer og annet er på den ene skjermen og bildet på den andre. Skjermen har touch-funksjon, så man kan trykke for å zoome inn på et bilde og mye annet.
Det gikk imidlertid ikke helt smertefritt å bruke en Android-telefon med skjermen. Noen telefoner kan kobles til skjermen helt uten videre, mens man med andre må installere to apper det ikke er helt enkelt å få til å fungere med ZenScreen. Når det er på plass, kan man styre telefonen fra MB16AMT, men snur man telefonen til breddeformat, følger ikke berøringsfølsomheten med. Det gjør at man må sveipe til sidene for å bevege skjermbildet opp eller ned, noe som er helt tullete.
Man kan også koble den til et kamera via HDMI, men det følger ikke med en egnet kabel. Kvalitetsmessig er Full HD-skjermen på nivå med en skjerm på en bærbar i mellomklassen.

Konklusjon

Fungerer godt som ekstraskjerm til laptopen. Den fungerer ikke så godt sammen med telefoner, men kan likevel egne seg til å vise film.

Spesifikasjoner

Merke
Asus