DOUG HARMAN Slik tar du bedre bilder

Denne boka er allerede en klassiker for fotofolket, og med denne oppdaterte utgaven er den faktisk blitt enda bedre.

#Fototilbehør #Books
8.4

Det er nesten utrolig hvor mye som har skjedd i den digitale fotoverdenen siden denne boka kom på norsk for første gang i 2009. Det har Schibsted tatt konsekvensen av, og gir ut en ny utgave av Doug Harmans klassiker.
Dette er først og fremst en bok for de som nettopp har begynt med digital fotografering, og stoffet er også bygd opp på en god og pedagogisk måte, slik at alle skal kunne henge med. Her er materiellet inndelt i oversiktlige kapitler, som tar for seg alt fra valg av kamera til fotografering i forskjellige situasjoner, og temmelig mye grunnleggende stoff om bilderedigering. Det handler likevel ikke bare om nybegynnermateriale. Den litt mer erfarne hobbyfotografen kan også ha god nytte av det aller meste man finner her, og ikke minst gjelder dette kapitlene om hvordan du kan få ideer til fotografering, samt bruken av avansert bildebehandling. Til den relativt lave prisen er boka virkelig et funn, og den er ikke større av format enn at du kan ha den med i fotobagen.

Konklusjon

Doug Harmans bok er allerede en moderne klassiker for fotofrelste, og med denne redigerte og oppdaterte versjonen er det mye kunnskap å få for pengene. Vi hadde spesielt sansen for de gode inndelingene i kapitler og temaer.

Spesifikasjoner

Merke
Books