Fugler Enkel artsbestemmelse

Skal du ut og fotografere fugler i naturen, er EN FUGLE-GUIDE HELT NØDVENDIG, dersom du da ikke er ornitolog av yrke.

#Fototilbehør #Books
8.4

Vi har flere ganger her i bladet presisert hvilken enorm nytte man kan ha av en enkel fugleguide med seg i kameraveska når man skal ut på knipsetur i håp om å få gode bilder av noen av våre fjærkledde og nebbete venner.
Nå er boka som rett og slett heter Fugler, ute i sitt 7. opplag, noe som betyr at det virkelig er behov for den. I boka kan du enkelt bestemme over 170 fuglearter som kan påtreffes i Norge. Ved hjelp av fargekoder og symboler er det heller ingen problemer med å bestemme artene ut fra størrelsen på fuglen. Boka har fargebilder av hver art, som viser karakteriskiske trekk ved de forskjellige fuglene i deres naturlige miljø. Du finner også et hendig årsur, som viser når fuglen kan påtreffes i Norge, og hvor lenge rugingen foregår. Det er ikke garantert at du blir noen bedre fotograf av kunnskapen boka har å by på, men det legger faktisk forholdene langt bedre til rette når man kjenner til fuglenes særvaner og hvordan man identifiserer dem. Stort pluss for den hendige størrelsen på boka.

Konklusjon

En feltguide som får plass i fotovesken når du er ute i naturen. En finfin oversikt med over 170 vanlige norske fuglearter, som gjør deg til den reneste fugleeskperten ute i felten. Her er det også kapitler om best mulig adferd rundt de nebbete, så du får tatt gode bilder.

Spesifikasjoner

Merke
Books