DJI Goggles - 6

DJI Goggles

Som å sitte i cockpiten

#Fototilbehør #DJI
8.7

Hvis du er seriøst opptatt av kameradroner, er det ingen vei utenom et par briller med First Person View. Det betyr at du uforstyrret ser det dronen ser, og det gir en følelse av å sitte i dronen og betrakte verden fra den. Brillene gjør det også enklere å
komponere og å manøvrere dronen gjennom trange passasjer.
Det er to innebygde skjermer i DJI Goggles, hver på 1920 x 1080 piksler. Det føles som å stå foran et stort lerret, men du må venne deg til den korte avstanden mellom øyne og bilde.
På høyre side er det et berøringsfølsomt område, og der kan du styre alle relevante menyer med en finger. Du kan også styre kamera­bevegelsene ved bare å snu på hodet. Det er lite forsinkelse, og selv om brillene er store, sitter de glimrende og fungerer trådløst med Mavic Pro og Spark.
Brillene fungerer også med for
eksempel PlayStation 4.

Konklusjon

Bildekvaliteten er god og gjør det morsommere å fly. Ergonomien er grei tross for en vekt på 1180 gram. Fem timer batteri pr. lading. Har høyttalere.
Selv om brillene er trådløse med de nyeste dronene, gjør de flyvingen litt vanskeligere. Krever noe tilvenning for øynene. Tar en del plass.

Spesifikasjoner

Merke
DJI