DJI Smart Controller

Sannsynligvis verdens lekreste fjernkontroll for droner. Fantastisk detaljert og lyssterk skjerm. Prisen er lovlig tøff mot lommeboka, men kjøper du den med drone, kan den fås for 4500 kroner.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #DJI
9.0

Vi elsker å ta bilder og filme fra luften med vår DJI Mavic 2, men det er to ting som irriterer oss. Den ene er at man må koble telefonen eller nettbrettet sitt til fjernkontrollen for å komme i gang. Det er litt kronglete og tar tid, noe som kan medføre at motivet forsvinner.
Den andre utfordringen er at det er vanskelig å tyde skjermene på telefon og nettbrett i sollys. Det har resultert i mange halvdårlige flyvninger i sommerhalvåret, hvor det ikke er mulig å se motivet sitt.
DJI Smart Controller løser disse problemene. Den har innebygd skjerm, så telefonen kan bli værende lommen, og med 1000 candela per m2 er skjermen cirka dobbelt så lyssterk som en iPhone X og har omtrent samme oppløsning. Selv i skarpt sollys har vi ingen problemer, og fjernkontrollen er svært solid og fungerer godt. Den veier 630 gram, men ligger perfekt mellom hendene og kjører Android, så i tillegg til DJIs obligatoriske app for å fly kan du installere andre apper til for eksempel 360-gradersbilder. Knappene og styrespakene er nøyaktige, og alt oser av kvalitet. Batteriet holder i cirka to og en halv time, og på sekunder kan du overføre bilder til telefonen. Prisen er høy, men vi digger produktet.

Konklusjon

Batteriet holder i cirka to og en halv time, og på sekunder kan du overføre bilder til telefonen.

Spesifikasjoner

Merke
DJI