garmVirb_02

Garmin Virb 360

Kameraet som ser alt

#Fototilbehør #Garmin
8.4

Alt som måtte befinne seg foran, bak, over og under dette
kameraet fra Garmin, kan du fange som både stillbilde og film i 4K-oppløsning. Det blir gjort ved at bilder fra to fiskeøye-
objektiver på hver sin side av kameraet blir satt sammen. Det skjer helt automatisk. Du kan laste opp til for eksempel Facebook eller YouTube, hvor den som ser dem der kan orientere seg i opptakene ved å snu på mobilskjermen eller bruke finger eller mus til å navigere seg med. Det fungerer imponerende bra.
Til å være et kamera av denne typen er Virb 360 veldig enkelt i bruk. Menyen er norsk, tilkoblingen går fort, og appen er enkel og god. Det krever bare litt rutine med bruk av apper og Wi-Fi. En skjerm oppå kameraet viser innstillingene og den begrensede batterikapasiteten, men ikke opptakene. Du ser dem på nettbrett eller smarttelefon, og derfra kan du også styre kameraet.
Sammenlignet med konkurrentene er bildekvaliteten god, men på ingen måte profesjonell. Bildet er litt grovkornet når det er satt sammen til 360 grader, og du kan se hvor de to halvbildene er satt sammen. Ser du film rett fra kameraet, hvor de ikke er sydd sammen, er kvaliteten bedre. Stillbildene er på 8,3 megapiksler.
Kameraet er vanntett, og finishen er robust og flott, men så ligger også prisen i den noe høye enden av skalaen.

Konklusjon

Menyen er på norsk, og kameraet er enklere å ta i bruk enn det konkurrentene er.
Bildekvaliteten er konkurransedyktig uten å imponere. Batteritiden er nede på ca. 45 minutter.

Spesifikasjoner

Merke
Garmin