Godox V1 Speedlite

V1 er omtrent like stor og tung som de tilsvarende, store originalblitsene og balanserer godt på fullformatkameraer.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Godox
9.2

V1 er omtrent like stor og tung som de tilsvarende, store originalblitsene og balanserer godt på fullformatkameraer. Den gir et usedvanlig pent og mykt blitslys fra sin store, runde reflektor med nok styrke til et gruppebilde med 85 mennesker i en stor sal på ISO 200. Vi testet på Canon, hvor eksponeringen var upåklagelig. V1 fås også til Nikon og Sony og kommer til Micro Four Thirds, Fujifilm og Pentax. Alt av funksjoner kan velges på ti knapper og lcd-displayet på baksiden, inkludert master/slave-
radiostyring. Dessuten har den innebygd videolampe som rekker et par meter. Metallåsen på blitsskoen er god, og generelt er finishen fremragende. V1 kan firmwareoppgraderes via usb-batteriladeren. Man får også kjøpt tilbehørspakken AK-R1 til 649 kroner, den inneholder blant annet fargefiltre, lysspredere og lyssamlere. Tilbehøret klikkes enkelt på den magnetiske ringen rundt blitshodet. Design og filosofi ligger så forbløffende tett opp mot banebrytende og langt dyrere Profoto A1-serie som bare kineserne tør gjøre det.

Konklusjon

Design og filosofi ligger så forbløffende tett opp mot banebrytende og langt dyrere Profoto A1-serie som bare kineserne tør gjøre det.

Spesifikasjoner

Merke
Godox