GoPro HERO

Bildekvaliteten er god sammenlignet med andre action­kameraer i samme prisklasse. Mange funksjoner er gått tapt sammenlignet med HERO5 og HERO6 Black Edition.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #GoPro
8.0

GoPros nye actionkamera HERO er en strupet versjon av toppmodellene HERO5 og 6 Black Edition. På fotosiden er oppløsningen redusert fra 12,0 til 10,0 megapiksler, og i stedet for 30 bilder i sekundet kan du nå bare ta bildeserier på ti. Med HERO kan du heller ikke fotografere i råformat eller rette opp fiskeøyeperspektivet til kameraet. På videosiden er 4K redusert til Full-HD med 60 bilder i sekundet.
Kan du leve med alt dette, er det til gjengjeld en god del å spare på nye HERO. Du stiller kameraet som de andre, men det er enklere å bruke fordi mange menypunkter på den berøringsfølsomme skjermen er borte. Fotokvaliteten er på nivå med en god smarttelefon med dempet fargemetning. Fokus ligger fast på en til to meters avstand, men også bakgrunnen blir akseptabelt skarp takket være den enorme dybdeskarpheten til fiskeøyeobjektivet. Eksponeringen er svært god, og du får digital zoom i tre utsnitt – wide, medium og narrow.
HERO er selvfølgelig kompatibel med det omfattende utvalget av både originale og uoriginale GoPro-beslag som gjør det mulig å feste kameraet på hjelmer, fotostativ også videre. Imidlertid følger det bare med to enkle klebende beslag.

Konklusjon

HERO er selvfølgelig kompatibel med det omfattende utvalget av både originale og uoriginale GoPro-beslag som gjør det mulig å feste kameraet på hjelmer, fotostativ også videre.

Spesifikasjoner

Merke
GoPro