GOPRO HERO3 Black Edition

Er du ofte på ville og voldsomme fotoeventyr, bør du få tak i GoPro HERO3 Black Edition. Det kompakte kameraet frister med videoopptak i en skyhøy 4k-oppløsning og blender F2.8.

#Fototilbehør #GoPro
7.9

Vil man forevige det ville rittet på mountainbiken eller halsbrekkende surfing i rullende bølger, så fanger GoPro HERO3 Black Edition det hele uten problemer. I forhold til forgjengeren HERO2 er HERO3 blitt 30 prosent mindre og 20 prosent lettere. HERO3 er ikke større enn to fyrstikkesker satt oppå hverandre, og med det medfølgende undervannshuset kan kameraet ta opp under vann samt tåle slag og støt som ingen andre av markedets værbestandige kameraer. HERO3 Black Edition er primært et videokamera, da man f.eks. kan ta opp med 4K-oppløsningen 3840 x 2160 piksler med 12 bilder per sekund eller 2704 x 1524 piksler med 25 bilder per sekund. Sistnevnte er vår foretrukne, da bildekvaliteten er riktig flott her med klare og skarpe bilder takket være det skarpttegnende objektivet med fast blender på F2.8.
Man kan også ta opp med Time-Lapse, og skal det tas mange bilder i strekk kan man ta opptil 30 bilder i sekundet.

Vrien fortegning

GoPro HERO3 kan innstilles til tre forskjellige brennvidder, som tilsvarer 15 mm, 20 mm og 28 mm. De to første tilsvarer nærmest fiskeøye og egner seg klart best til actionvideo, mens fortegningen raskt blir slitsom i lengden når det kommer til stillbilder. GoPro har valgt at kameraets maksimale lysfølsomhet kun er ISO 400, og tross det lyssterke objektivet kan det volde problemer innendørs i svak belysning. Stillbildenes fargegjengivelse legger seg mot den varme siden, mens kontrasten er en tanke for voldsom.
GoPro HERO3 har ingen lcd-skjerm, så man fotograferer nærmest i blinde. Til stillbilder er det derfor en god idé å skaffe seg GoPros app, som virker til smarttelefoner med både Android- og iOS-operativsystemer. HERO3 har innebygd wi-fi, så med appen kan man da se et live view-søkebilde fra kameraet på telefonen, og man kan også lett og intuitivt betjene kameraet via
telefonen. Det fungerer perfekt.

> Les alt om GoPro kameraer her

Konklusjon

Til videoopptak under ekstreme forhold er GoPro HERO3 Black Edition markedets smarteste og mest kompakte kamera. GoPro HERO3 Black Edition klarer alle oppgaver, og de mange videoformatene som f.eks. 4K, er en sann fryd. Når det gjelder stillbilder, er mulighetene imidlertid for få, fargene for upresise, og den voldsomme fortegningen irriterer i lengden.

<a href="http://digital-foto.no/nyheter/alt-om-gopro-kamera" titel="Alt om GoPro kameraer">> Les alt om GoPro kameraer her</a>

Spesifikasjoner

Merke
GoPro