GOPRO, HERO3+ Black Edition

Det eksklusive GoPro-kameraet med wi-fi gir en ny vinkel på foto- og videoopptak. Bildekvaliteten er flott, men huset tar store deler av lydopptakene.

#Fototilbehør #GoPro
8.5

HERO3+ er toppmodellen blant GoPros videokameraer, som henvender seg spesielt til aktive fotografer. Det fra før av kompakte kameraet er blitt cirka tjue prosent mindre enn forgjengeren og samtidig også litt lettere.

Bildekvaliteten byr på skarpe detaljer med en god fargemetning. I solskinn er kontrasten også flott, men den blir litt kraftig når lyset forsvinner. Foruten videoklipp i en oppløsning på opp-til 4K kan man ta bilder i en oppløsning på 12,0 megapiksler, og med SuperView kan man få et ekstra bredt format. Det er også muligheter for å gjøre Burst-opptak og time-lapse. Med bare to knapper på kameraet er brukersnittet så enkelt og logisk at alle kan henge med. Med enkle ikoner kan man lett se hvilket program som er valgt. Man kan styre wi-fi-kameraet med en fjernkontroll eller en smarttelefon via en gratis app. Dessverre fortæres lyden av beskyttelseshuset under videoopptak, og prisen er høy. Det følger med to enkle grep til montering, men andre grep må kjøpes som ekstrautstyr.

Konklusjon

Det lille eksklusive kameraet fra GoPro er en godbit for aktive entusiaster som elsker flotte videoopptak i vidvinkel. Det er smart med fjernstyring via wi-fi, og bildekvaliteten er nydelig. Prisen er likevel ganske høy, og man slipper ikke unna å kjøpe ekstrautstyr.

Spesifikasjoner

Merke
GoPro