HP ENVY 27s

Skjermen leverer god bildekvalitet med fine farger og flott detaljgjengivelse, noe som gjør ENVY 27s godt egnet for bildebehandling. Selv om skjermen fra HP er langt den dyreste i klassen, burde både foten og opphenget ha vært mer stabilt.

#Fototilbehør #HP
8.7

Den nye 4K-skjermen fra HP på 27 tommer og en oppløsning på 3860 x 2160 piksler tar seg virkelig godt ut med sin slanke og elegante design. Den øverste halvdelen har en tykkelse på bare 1,5 cm. Imidlertid virker den enkle foten og opphenget noe lealaust og skrøpelig, og det er bare mulig å vippe skjermen. Du kan altså ikke vri eller justere den i høyden, noe som trekker ned. På baksiden er det en Av-knapp samt fire knapper for skjerminnstillinger. Det er enkelt å velge fotoinnstillingen, og den gir et ganske så fint bilde med naturlige farger.
ENVY 27s har IPS-paneler, og det kan du se på både de gode evnene til å vise gråtoner, hvitt og svart og på den fine detaljgjengivelsen. Også innsynsvinkelen er god, noe som blant annet kommer av den refleksfrie overflaten. Skjermen har både HDMI, Display Port og USB-C, så du kan koble den
til bærbare datamaskiner.

Konklusjon

Vaklevoren fotoglede

Spesifikasjoner

Merke
HP