Huawei P40 Pro

En mobil har ikke verdens beste ergonomi når den brukes som kamera, så den viktigste nyheten i P40 Pro er nok bildestabiliseringen som brukes på 5x zoom.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Huawei
8.3

En mobil har ikke verdens beste ergonomi når den brukes som kamera, så den viktigste nyheten i P40 Pro er nok bildestabiliseringen som brukes på 5x zoom. Den tar skikkelig tak så det er synlig. Telefonen har tre kameraer med henholdsvis ultravidvinkel, normalområde og tele. Bildekvaliteten er flott i normal- og teleområdet under alle lysforhold. Oppløsningen på opptil 50 megapiksler gir flott detaljgjengivelse. I vidvinkelområdet er kvaliteten i særklasse. Med 23 mm tar ikke P40 med så mye som f.eks. P30, men kvaliteten er den beste du kan få, og med 23 mm slipper man den verste fortegningen, så det er en god beslutning.

Kinesiske P40 Pro kan gå på nett og Wi-Fi, men kan på grunn av amerikansk embargo ikke bruke Googles programmer, herunder app-butikken Google Play. Huawei jobber hardt med å tilpasse populære apper til sitt eget App Gallery, men det er mange apper du ikke kan få til telefonen, og f.eks. Googles YouTube vil først kunne brukes den dagen embargoen løftes. Det gjør den ellers fremragende P40 Pro mindre anvendelig enn forgjengeren, og derfor får den en lavere karakter enn den fortjener.

Konklusjon

Den ellers fremragende P40 Pro er mindre anvendelig enn forgjengeren, og derfor får den en lavere karakter enn den fortjener.

Spesifikasjoner

Merke
Huawei