JJC Sensor Scope SS-6

Skitt på bildebrikken kan ødelegge selv det beste motiv, og selv om kameraets innebygde sensorrens er ganske effektiv, kan det feste seg skitt som er vanskelig å se med det blotte øye.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #JJC
9.0

Skitt på bildebrikken kan ødelegge selv det beste motiv, og selv om kameraets innebygde sensorrens er ganske effektiv, kan det feste seg skitt som er vanskelig å se med det blotte øye. Her kommer den smarte lupen fra JJC inn i bildet. Riktignok kan den ikke fjerne skitt fra bildebrikken, men den kan vise deg om det er trengs en grundig rens. Konseptet er enkelt. Du plasserer forstørrelsesglasset over objektivfatningen, og seks LED-lamper lyser opp brikken mens optisk glass med 7x forstørrelse gir deg et godt og klart ­bilde av brikkeoverflaten. Det følger med batterier, men med usb-kontakten kan du også få strøm fra f.eks. laptopen. SS-6 kan også brukes til å sjekke objektiver for skitt.

Konklusjon

Du plasserer forstørrelsesglasset over objektivfatningen, og seks LED-lamper lyser opp brikken mens optisk glass med 7x forstørrelse gir deg et godt og klart ­bilde av brikkeoverflaten.

Spesifikasjoner

Merke
JJC