Lacie DJI Copilot

Velfungerende og brukervennlig løsning for fotografer på langtur. Fungerer også som powerbank. Viser ikke tid på overføringen, men bare en voksende strek. Mye dyrere enn en vanlig harddisk.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Lacie
9.0

Det er langt mellom harddisker med spesielle evner, men denne saken fra Lacie er utstyrt med batteri, kortleser og diverse usb-kontakter for kamera og drone slik at man kan lesse over alle opptakene sine til disken mens man er i felten, helt uten behov for datamaskin eller internett. På den enkle, men velfungerende skjermen kan man se status for batteri, overføring og resterende plass på harddisken, som er utstyrt med en kapasitet på to terabyte.
Er du ute på en kortere fototur, trenger du neppe tenke på sikkerhetskopiering, men er man på farten over lengre tid, er det fornuftig å sikre filene underveis. Du kan koble telefonen eller nettbrettet til harddisken, og med gratisappen «Copilot BOSS» kan man se opptakene, slette, døpe om og generelt bruke bildene på telefonen, på Instagram også videre. Designen er gjennomtenkt med telefonkabelen skjult i rammen, og alt tåler støv, litt vannsprut og støt. Vi overførte innholdet på seks forskjellige minnekort til Copilot, brukte appen og hadde fortsatt igjen 67 prosent med batteri. Overføringstiden var i snitt rundt seks minutter for et fullt SD-kort på 32 gigabyte.

Konklusjon

Overføringstiden var i snitt rundt seks minutter for et fullt SD-kort på 32 gigabyte.

Spesifikasjoner

Merke
Lacie