LG G4

G4 er LG’s siste bidrag når det er snakk om smarttelefoner i toppklassen.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #LG
9.1

G4 er LG’s siste bidrag når det er snakk om smarttelefoner i toppklassen. Den har en 5,5 tommer stor skjerm som gjengir fargene lekkert og er også behagelig å se på. Til gjengjeld føles telefonens
størrelse litt klønete, og med den buede designen som skal minimere risikoen for at skjermen sprekker om man mister den, blir den litt for bred i hånden og dermed vanskelig å håndtere.
Kameraet er på 16,0 megapiksler og tar flotte lyssterke bilder, selv om man ved meget grundig ettersyn vil finne litt flere detaljer i noen av konkurrentenes bilder. Til gjengjeld står G4 sterkt når det kommer til bilder i dårlig belysning. Med markedets største blender på F1.8 er det ingen grunn til å frykte grøtete bilder på høy ISO fordi solen har gått ned. Ut over muligheten for HDR-bilder og hjelpelinjer kan du på manuell innstilling også justere blant annet lukkertid, hvitbalanse, ISO og velge jpeg eller raw. Faktisk gir de brukerdefinerte funksjonene deg riktig mye å jobbe med, nesten som et mindre speilrefleks. Designen er stilren, men den nye look-en med smart lærcover føles ikke fullt så lekkert og eksklusivt som man kunne ønsket seg.

Konklusjon

Lyssterk og gode manuelle muligheter.
Litt innviklet i funksjonene og litt for bred.

Spesifikasjoner

Merke
LG