Manfrotto PIXI Plus

Manfrotto har oppdatert det fikse ministativet i PIXI-serien, og Plus-versjonen på 182 gram har nå fått ergonomisk formede ben med gummibelegg som gjør det bedre å holde i hånden under filming når stativet er slått sammen.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Manfrotto
9.1

Manfrotto har oppdatert det fikse ministativet i PIXI-serien, og Plus-versjonen på 182 gram har nå fått ergonomisk formede ben med gummibelegg som gjør det bedre å holde i hånden under filming når stativet er slått sammen. Stativet kan belastes med én kilo, og posisjonen til kulehodet justeres lett med et trykk på en knapp, og det er nytt at du nå kan vippe hodet 90 grader til siden, så du kan ta opp i høydeformat. Det fungerer raskt og enkelt – og det gir god mening sammen med tilbehøret PIXI Clamp til 199 kroner, hvor du så kan bruke stativet med smarttelefon til f.eks. selfievideoer. Oppå holderen kan man sette på små LED-lamper så filmer blir enda flottere.

Konklusjon

Stativet kan belastes med én kilo, og posisjonen til kulehodet justeres lett med et trykk på en knapp, og det er nytt at du nå kan vippe hodet 90 grader til siden, så du kan ta opp i høydeformat.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto