Nikon Speedlight SB-910

Sikker autofokus og perfekt til action.

#Fototilbehør #Nikon
8.9

SB-910 befester plassen som den beste eksterne blitsen til Nikon når du fotograferer motiver som er en utfordring for auto-
fokus. Der andre modeller lener seg mot kameraets autofokushjelpelys og søker frem og tilbake, sender SB-910 ut sitt eget hjelpelys, som lynraskt kobler med autofokus i kameraet. Med SB-910 rakk kameraene å stille skarpt og å ta atskillige bilder før de samme kameraene med andre blitser i det hele tatt hadde rukket å stille skarpt. Det er sentralt når man lager reportasje, hvor situasjoner og ansiktsuttrykk oppstår og forsvinner på sekunder. SB-910 lyser opp motivet jevnt, og eksponeringen er sikker. Det følger med diffuser, filtre til fotografering i forbindelse med lyspærer og lysstoffrør, samt en fot. Blitsens egen sko er av metall og med en rask låsemekanisme.
Displayet er stort og tydelig, og blitsen er umiddelbart lett å bruke, men den kan mange ting, så finstudér den gode manualen. SB-910 er en helstøpt og velfungerende blits, den balanserer godt på full-frame, men ikke så godt på APS-C.

Konklusjon

SB-910 er en verdig toppmodell med stor styrke, godt medfølgende tilbehør, rimelig pris og sikker autofokus.

Spesifikasjoner

Merke
Nikon