OnePlus 6

En brukervennlig og rask Android-telefon som prismessig ligger langt under konkurrentene. Tross et dobbeltkamera henger bildekvaliteten etter iPhone X og Samsung Galaxy S9.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #OnePlus
8.4

Med den nye toppmodellen OnePlus 6 prøver kinesiske OnePlus å true toppmodellene fra Sony, Apple og Samsung. OnePlus 6 har en pris som ligger langt under konkurrentene, og går du bare for en god og funksjonell smart­­­telefon som skal løse grunnleggende oppgaver, er telefonen glimrende. Prosessoren Snapdragon 845 er lynrask, og det samme er ansiktsgjenkjenningen. Den reagerer nærmest før man får rettet telefonen mot ansiktet. Det er bra at Android-­tele­­fonen ­leveres med svært få apper og miniprogrammer og lar deg bestemme hvordan brukergrensesnittet skal se ut, selv.
OnePlus 6 har et dobbeltkamera, og som med for eksempel iPhone X og Samsung S9 kan du derfor ta portrettbilder med uskarp bakgrunn. I motsetning til de to konkurrentene har ikke dobbeltkameraet på baksiden av te­lefonen­ tele- og vidvinkel. De to ­kameraene på baksiden har ­henholdsvis 20,0 og 16,0 megapiksler med F1.7 som største blender. Bakgrunnen blir ­uskarp, men du får ikke særlig fin bokeh, og støyreduksjonen gjør at detaljnivået ikke imponerer, selv ved ISO 100. Til gjengjeld er støy fra­værende til og med ISO 1600. Kontrasten er litt hard, men fargene er realistiske. Batteriet imponerer og lades fra 0 til 100 prosent på bare 55 minutter.

Konklusjon

En brukervennlig og rask Android-telefon som prismessig ligger langt under konkurrentene.

Tross et dobbeltkamera henger bildekvaliteten etter iPhone X og Samsung Galaxy S9.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus