OnePlus 7T

For under 6500 kroner, omtrent halv pris av en tilsvarende iPhone, får man med 7T blant mye annet en stor og flott skjerm på 6,55 tommer

#Fototilbehør #OnePlus
9.2

For under 6500 kroner, omtrent halv pris av en tilsvarende iPhone, får man med 7T blant mye annet en stor og flott skjerm på 6,55 tommer med en oppdateringsfrekvens på 90 hertz i stedet for de vanlige 60. Det ses som mer flytende skjermbilder når man f.eks. scroller gjennom en nettside. Frontkameraet er gjemt bak et lite øye på toppen.

7T er en av de første telefonene med den nyeste Android-versjonen, og alt skjer raskt og uten ventetid. Ikke minst gjelder dette opplåsing med ansiktsgjenkjenning, hvor man heller ikke trenger å sveipe opp, men bare trykker på en knapp på siden. Man kan lade opp telefonen 70 prosent på en halvtime, og bare noen få minutter i stikkontakten gir strøm for flere timer.

Det er tre kameraer på 17, 26 og 51 mm. Oppløsningen er 12 eller 16 megapiksler avhengig av valgt kamera, og man kan også velge hele 48 megapiksler i proff-menyen. Bildene er nydelige, særlig i dagslys, og kan nesten måle seg med de nyeste – og mye dyrere – iPhone-modellene. Bilder på 48 megapiksler har et veldig kunstig malerisk uttrykk når man ser dem i 100 prosent.

Konklusjon

Bildene er nydelige, særlig i dagslys, og kan nesten måle seg med de nyeste – og mye dyrere – iPhone-er.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus